Dania obiadowe
| 01 | KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY Z PIECZARKAMI |
34.00 |
| dodaj | ||
| 02 | KOTLET SCHABOWY PO CHŁOPSKU |
39.00 |
| z boczkiem i jajkiem sadzonym | dodaj | |
| 03 | FILET DROBIOWY PANIEROWANY |
34.00 |
| dodaj | ||
| 05 | KOTLET DE VOLAILLE Z MASEŁKIEM I PIETRUSZKĄ OK 250g |
39.00 |
| dodaj | ||
| 06 | FILET DROBIOWY SOUTE Z BROKUŁAMI |
37.00 |
| dodaj | ||
| 08 | WĄTRÓBKA DROBIOWA Z CEBULKĄ ok 200g |
28.00 |
| dodaj | ||
| 09 | FILET Z DORSZA W PANIERCE ok 200g |
39.00 |
| dodaj | ||
| 10 | KEBAB ZESTAW |
35.00 |
| mięso kebab 200g, surówka, sos czosnkowy | dodaj | |
Dania obiadowe – ulubione potrawy kuchni polskiej, czyli tradycyjny schabowy, devolay, polędwiczki, wątróbka, filet drobiowy i rybka. Tradycyjnie podajemy z ziemniaczkami gotowanymi lub pieczonymi oraz świeżą surówką.
